Елегантен сребърен пръстен с позлата и бял опал

24.00лв.

Открийте изключителна елегантност с бижутата на Happy Market – сребърен пръстен с позлата от жълто злато и бял опал. Създадено с внимание към детайлите, това бижу представя изискан блясък и високо качество. Сребърен пръстен, вдъхновен от традиционните форми в съчетание с последните модни тенденции, с който ще подчертаете вашата уникалност. Изразете своя стил с този елегантен аксесоар от Happy Market.

Изчистване

Описание

Елегантен сребърен пръстен с позлата и декорация от бял опал

Основни характеристики:

Емайлирано сребро с проба 925
Декорация от бял опал
Покритие от жълто злато
Размери:
размер 52 / вътрешен диаметър 16,5мм
размер 54 / вътрешен диаметър 17,2мм
размер 56 / вътрешен диаметър 17,8мм
размер 58 / вътрешен диаметър 18,4мм
размер 60 / вътрешен диаметър 19,1мм

Произведено в EU

Описание:

Преоткрийте своя стил с този елегантен сребърен пръстен от Happy Market, покрит с жълто злато и украсен с блестящ бял опал. Изящността на бижуто не се изразява само в изисканата му форма, но и в качеството на материалите, използвани за неговото създаване. Съчетавайки традицията със съвременния дизайн, този пръстен е не просто аксесоар, а израз на уникалност и елегантност. Отразете своята индивидуалност с този стилно изработен сребърен пръстен, който съчетава класическа красота с модерен блясък.

Допълнителна информация

Размер

, , , ,

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Как да измерим пръста за да определим размера на пръстена?

Това може да стане много лесно. Вземете парче връв или тънка хартиена лента. Завийте около пръста, на който ще носите пръстена. Използвайте молив за да отбележите точката на припокриване, оформяща завършена окръжност. Измерете дължината от началото до точката с линийка в мм. Така Вие определяте обиколката на пръстена и вече може да изберете Вашият размер. Добра идея е да измервате пръста си в края на деня, когато пръстите са с най-голямата си обиколка. Не мерете, когато пръстите са студени, защото това не е обичайното им състояние и пръстена ще Ви бъде малък.

Свързани продукти