Мнения на потребители - HappyMarket.bg

Мнения на потребители

Как събираме отзиви от потребителите за нашите продукти?

Уважаеми клиенти,

HappyMarket.bg гарантира за качеството на предлаганите продукти. Закупувайки ги от нас може да сте сигурни, че всеки артикул е доставен от официален дистрибутор или производител на съответните марки продукти.

Ако все още се колебаете, прочетете отзивите от клиенти, които вече са направили своя избор преди вас.

Ако вече имате свой опит с някои от тях или своя поръчка, ние ще се радваме да добавим и Вашето мнение. Очакваме Вашите отзиви!

1) Отзиви от клиенти

Отзивите в сайта ни са проверени и принадлежат на клиенти, които действително са закупили продукти от нас и са избрали да напишат своят личен опит. Проверяваме историята на покупките на потребителя, и ако той действително е купил този продукт от нас, ще маркираме отзива като мнение на клиент.

2) Мнения от посетителите

Отзивите, маркирани като мнения от посетители, са от потребители, които имат опит с продукта, но са го закупили от друг търговец и са оставили само отзив за него. За тези отзиви не можем надеждно да проверим дали посетителят действително притежава и е тествал продукта, за това ги маркираме като отзиви на гости. Ние публикуваме всички потребителски коментари, включително източника, от който посетителят е оставил коментара, и не редактираме съдържанието по никакъв начин, за да може вие максимално точно да имате информация за продукта и качествата му. Отзивите на клиенти, съдържащи вулгарно или нецензурно съдържание, няма да бъдат публикувани по очевидни причини.

Call Now Button