Присъединете се към HappyMarket.bg

Присъединете се към HappyMarket.bg

Ние вярваме, че успехите трябва да се споделят. Продуктите, които предлагаме са изключителни и освен да направят Вас и животът Ви по-красив, могат да Ви изкарат и допълнителни доходи. Ние даваме шанс на избрани дами да бъдат част от нашият екип за дистрибуторска програма. Вие ще получите ексклузивен достъп до продуктите за красота и здраве, със специално намаление. И освен, че Вие лично ще се възползвате от намалението, ще можете да препоръчвате и продавате цялата гама от продукти, което ще ви донесе сериозни доходи.

Предимства на дистрибуторската програма на HappyMarket.bg

  1. Имате достъп до козметика и бижута (скоро и много други) на по-ниски цени:

Като партньор на HappyMarket.bg имаш достъп до козметика и бижута с отстъпки до 25%. Спестяваш пари за продуктите, от които имаш нужда за теб и твоите любими хора. Това е много сериозна отстъпка, като се има предвид, че магазините на главните улици най-често работят на тази отстъпка, а те имат големи разходи.

*Тук трябва да кажем, че сме планували вълнуващо разширение на гамата, която HappyMarket.bg предлага и постепенно тя ще обхване много широка част от домакинските нужди. Също така приемаме идеи и от Вас, нашите партньори, какво точно бихте искали да видите в магазина!

  1. Печелите пари под формата на комисионна и си докарвате допълнителен доход:

Продавайки продуктите от HappyMarket.bg, на Ваши познати и приятели, можете да генерирате много сериозен допълнителен доход за Вас и Вашето семейство.

  1. Част сте от позитивна група от хора, мотивирани да се развиват:

Стани наш партньор и ще попаднеш в позитивна и постоянно развиваща се среда. При нас ще срещнеш нови приятели за цял живот. Освен това HappyMarket.bg е част от широка бизнес мрежа, така че ще имаш достъп до ментори, които са реални бизнес лидери. И най-хубавото е, че те с готовност ще ти помагат и ще те напътстват в бизнеса и живота.

Присъедини се и никога няма да се чувстваш самотна. Влез в своят нов свят на красота!

  1. Можете да работите, когато и както Ви харесва:

Бъди шеф сама на себе си – разполагаш със собственото си време, уговаряш срещи с клиенти, когато ти е удобно. Ако учиш, можеш да разпространяваш козметика и бижута в университета. Ако си в отпуск по майчинство ще можеш да говориш с хората и другите майки, които срещате на разходките с мъника.

  1. Намирането на подарък е винаги на една ръка разстояние от теб:

Каталогът на HappyMarket.bg ще е винаги на твое разположение за да избереш най-подходящия подарък за всеки повод. Вече няма нужда да обикаляш по различни магазини, за да намериш нещо качествено и на най-добра цена. Просто си поръчваш и се наслаждаваш на освободеното време!

  1. Най-удобния начин на пазаруване вече е онлайн:

Иска ли питане, че най-удобния начин да се пазарува е онлайн? Ние решихме да комбинираме нещата. Вашите клиенти вече ще получават най-доброто от физическия и онлайн свят. Ще могат да избират продуктите онлайн, а вие ще им препоръчате най-доброто за тях. Дори може да им го доставите, за да спестят от разходите за доставка (при Вас ще дойде по-евтина пакетна доставка).

  1. Ще научиш тооолкова много нови неща:

Вече имаш ли желание да се пробваш? Е това е най-важната стъпка, на останалото ще се научим заедно! Правилните отношения с хората и търговските умения са актив, който ще ви съпътства през целия Ви живот, за нас ще е удоволствие да Ви придружаваме и подкрепяме по този път.

Първоначално, Ваши клиенти ще станат хората от близкото обкръжение – приятели, съседи, роднини. Постепенно, с помощта на нашите съвети, тази група ще обхване многото хора, които срещате (а защо не и в интернет) в ежедневието си и със всеки от тях ще можете да проведете вълнуващ и ползотворен разговор.

Започнете да пишете собствената си приказка СЕГА! Свържете се с нас за пълните условия на Партньорската програма на HappyMarket.bg!

Как да станете дистрибутор?

СТЪПКА 1: Изпрати онлайн формуляра за регистрация на дистрибутор.

Натисни върху бутона и попълни формата.

СТЪПКА 2: Потвърди данните за регистрацията си.

Ще получиш телефонно обаждане и/или имейл за потвърждение и подробности, свързани с твоята регистрация, както и Условията за ползване, които следва да приемеш, за да бъдеш Дистрибутор на HappyMarket.bg

СТЪПКА 3: Получи данни за регистрация.

Ще получиш имейл с временна парола за вход.

СТЪПКА 4: Стартирай онлайн пътешествието си в света на красотата!

Изследвай света на специалните ни онлайн продукти и се забавлявай!

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на имейл office@happymarket.bg

Call Now Button