Антицелулитен крем

61.00лв.

Антицелулитен крем,обогатен с растително масло от зелено кафе , екстракт от кафе и глюкоксантин, възстановява стегнатостта и еластичността на кожата, засилва микроциркулацията, минимизирайки появата на целулит и локални мазнини.

Описание

Антицелулитен крем, който  разгражда мазнините като минимизира появата на локален целулит и портокалова кора.
Емулсия, която има за цел да се бори с целулита, предлага по-лека текстура, която се разнася лесно и не оставя мазни следи. И накрая, благодарение на екстракта от центела, който насърчава растежа на съединителната тъкан и синтеза на колаген, появата на портокалова кора е допълнително сведена до минимум .

7 АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Те активират механизма на горене на мазнините

1) Масло от зелено кафе: Богато на мастни киселини. Възстановява стегнатостта и еластичността на кожата, осигурява антиоксидантни свойства, засилва микроциркулацията, детоксикира и минимизира появата на целулит.

2) Витамин Е: Антиоксидантен анти-ейджинг витамин с овлажняващо и противовъзпалително действие.

3) Екстракт от центела: Насърчава растежа на съединителната тъкан чрез засилване на синтеза на колаген. Повишава нивата на антиоксиданти и активира кръвообращението, като по този начин действа срещу появата на портокалова кожа.

4) Екстракт от кафе: Ускорява процеса на отслабване, действа срещу целулита и локалните мазнини, подобрява микроциркулацията, детоксикира, бори се със задържането на течности.

5) Гликоксантин: Активен, богат на теобромин, теофилин и кофеин, който има за цел да се бори с целулита и локалните мазнини. Молекулите на хиалуроновата киселина, които съдържа, помагат на активната съставка да проникне в по-дълбоките слоеве на кожата, повишавайки нейната ефективност. Намалява задържането на течности в тъканите и премахва токсините. Действа като средство за изгаряне на мазнини.

6) Провитамин B5: Активна съставка, която прониква и дълбоко подхранва кожата. Създава защитен слой върху повърхността на кожата и предотвратява излишната загуба на влага

7) Растителен глицерин: Овлажняващ агент, възстановява кожната бариера и предотвратява загубата на влага.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанасяйте с кръгови движения 2 до 3 пъти дневно върху проблемни зони на чиста кожа.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло: 0.150 кг

GTIN-13: 5212024903617

MPN: 03617

Производител: Натурална козметика Bee Factor

 

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews

Свързани продукти