-10%

Мехлем от пчелен восък за облекчаване на хемороиди – 30 мл

29.70лв.

Мехлемът с пчелен восък за хемороиди облекчава болката и лекува хемороиди. Спира кървенето, намалява болката, свива кръвоносните съдове и регенерира епидермиса.

Описание

Мехлемът от пчелен восък облекчава болката и лекува хемороидите. Създаден е само за локална употреба (нанасяне директно върху проблемните зони) и има четворно действие.Той спира кървенето, намалява болката, стеснява кръвоносните съдове и възстановява епидермиса.

Състав: Чист натурален пчелен восък, Масло от Авокадо, *Масло от Лекарствена Хиперикум, Масло от Вечерна иглика, Етерично масло от Лайка, Етерично масло от Чипрес, Етерично масло от Лимон, Масло от Ший (*Био).

Лечебните и терапевтични свойства на съставките:

1. Етерично масло от синя лайка: Успокоява и регенерира увредената клетъчна структура. Известен е със своите успокояващи свойства.

2. Масло от авокадо: Повишава еластичността на кожата и успокоява сърбежа при хемороиди, които са в обострена фаза.

3. Балсамово масло: Осигурява особено благоприятни свойства при кожни раздразнения.

4. Натурален пчелен восък: Създава защитен слой върху кожата, като същевременно й позволява да диша.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло: 0.150 кг

GTIN-13: 5212024919410

MPN: 19410

Производител: Натурална Козметика Bee Factor

Начин на употреба: Нанесете много малко количество локално върху кожата  с леки кръгови движения, така че да се разнесе добре и да се абсорбира равномерно.Нанасяйте два пъти на ден- сутрин вечер , като сте се погрижили да почистите зоната старателно (със сапун и вода), преди да нанесете крема. Резултатите ще ви впечатлят

Кремовете с пчелен восък – за разлика от обикновените лечебни кремове –  изискват минимално количество,  за да освободят полезните си свойства.

ВНИМАНИЕ : Продукти, които съдържат пчелен восък, трябва да се избягват от хора с установени алергии към пчелни продукти (мед, пчелно млечице, цветен прашец и др.).Поради мощните етерични масла не се препоръчва употребата му по време на бременност.

 

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews