Ексфолиращ антицелулитен масажен сапун

18.00лв.

Антицелулитен масажен ескфоалиращ сапун за тяло против целут и стягане на кожата със смлени водорасли на прах, кофеин, маслен екстракт от водорасли.

Описание

Ексфолиращ масажен сапун с прах от морски водорасли и зърна от кафе . Стимулира микроциркулацията и подобрява вида на портокаловата кожа.

Кофеинът, екстрактът от морски водорасли и екстрактът от кафе, богати на микроелементи, имат детоксикиращ ефект и способността да инхибират липогенезата, подобряват и ускоряват процеса на отслабване, като същевременно предлагат тонизиращи и стягащи ползи.

Съдържа: смлени водорасли на прах, кофеин, маслен екстракт от водорасли, кафе на зърна

Полезни свойства на съставките:

Смлени морски водорасли на прах : Богат на витамини и минерали, той съдържа сулфатирани полизахариди (фукоидани), които помагат за преструктурирането и възстановяването на кожата. Подобрява кръвообращението, подпомага обновяването на клетките, почиства кожата от мъртви клетки и детоксикира.

Зърна от кафе : Предлагат дълбоко ексфолиране чрез изхвърляне на мъртвите клетки. Те стягат кожата, а техните антиоксиданти помагат за премахване на появата на портокалова кожа. Кафените зърна ще осигурят необходимото изпотяване и  се характеризират като съюзник номер 1 срещу целулита.

Екстракт от морски водорасли : Екстракт, богат на съставки като сулфатиран фукоидан полизахарид, който има способността да инхибира липогенезата, да засили загубата на тегло и да подобри външния вид на портокаловата кожа. Ефективно повишава еластичността на кожата и придава овлажняващи свойства, благодарение на аминокиселините и полизахаридите, които съдържа.Освен това, тъй като е богат на витамини и соли, той предлага тонизиращи, стягащи, подмладяващи и антибактериални ползи за кожата.

Кофеин : Съюзник в загубата на тегло, както и срещу целулита, предлагащ антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Кофеинът подобрява микроциркулацията на кръвта, като се бори със свободните радикали. Подобрява текстурата на кожата, като същевременно я предпазва от вредното въздействие на ултравиолетовото лъчение

Начин на употреба:

Изкъпете тялото си и масажирайте с нежни кръгови движения. След това изплакнете добре.

Предупреждения

Избягвайте контакт с очите и използвайте само външно. Дръж далеч от деца. Съхранявайте на стайна температура и на сухо място.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло: 0.150 кг

GTIN-13: 5212024903273

MPN: 03273

Производител: Натурална козметика Bee Factor

 

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews