Сребърен пръстен с цирконий,опал и покритие от жълто злато

23.00лв.

Опознайте изтънчения свят на стила със сребърния пръстен от Happy Market, със златно покритие и блестящи опалови и циркониеви камъни. Изкусно изработен, този пръстен предлага безупречна комбинация от елегантност и качество. Носете уникалността на красивия златен блясък и изисканото излъчване на опала и цикрония, докосвайки се до изтънчения стил на Happy Market. Добавете блясък и класа към вашия облик с този неповторим сребърен пръстен.

Изчистване

Описание

Сребърен пръстен с цирконий, опал и покритие от жълто злато

Основни характеристики:

Емайлирано сребро с проба 925
Камък от цирконий и опал
Покритие от жълто злато
Размери:
размер 52 / вътрешен диаметър 16,5мм
размер 54 / вътрешен диаметър 17,2мм
размер 56 / вътрешен диаметър 17,8мм
размер 58 / вътрешен диаметър 18,4мм
размер 60 / вътрешен диаметър 19,1мм

Произведено в EU

Описание:

Открийте безпрецедентната красота на този елегантен сребърен пръстен с цирконий, опал и покритие от жълто злато, представен от марката Happy Market. Това изискано бижу съчетава в себе си стила на сребро с топлината и блясъка на жълто злато, създавайки уникален акцент за вашия облик.
Пръстенът е изработен от висококачествено сребро, което подчертава изяществото на дизайна. Опаловият камък в сърцевината на бижуто и заобикалящите го циркониеви камъни придават блясък и изисканост. Покритието от жълто злато придава на пръстена топъл и луксозен отблясък.
Носете този елегантен сребърен пръстен с опал, цирконий и жълто злато с гордост и добавете стилов акцент към вашия облик. С Happy Market, вие се наслаждавате на блясъка и класата на висококачествени бижута, които ще привлекат вниманието във всяка обстановка.

Допълнителна информация

Размер

, , , ,

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Как да измерим пръста за да определим размера на пръстена?

Това може да стане много лесно. Вземете парче връв или тънка хартиена лента. Завийте около пръста, на който ще носите пръстена. Използвайте молив за да отбележите точката на припокриване, оформяща завършена окръжност. Измерете дължината от началото до точката с линийка в мм. Така Вие определяте обиколката на пръстена и вече може да изберете Вашият размер. Добра идея е да измервате пръста си в края на деня, когато пръстите са с най-голямата си обиколка. Не мерете, когато пръстите са студени, защото това не е обичайното им състояние и пръстена ще Ви бъде малък.