Малки сребърни обеци “Охлюв”с опал и винт

29.00лв.

Открийте морската магия със сребърните обеци “Охлюв”. Изработени с изисканост и вдъхновени от подводния свят, тези обеци са символ на елегантност и стил. Висококачественото сребро е съчетано с естествен опал, привличайки вниманието с играта на светлината върху неговите цветове. Уникалната форма на обеците придава естествено движение и грация, докато изисканите детайли на охлюва добавят чар към този вълнуващ дизайн.

Категории: , Етикет: Марка

Описание

Малки сребърни обеци “Охлюв”с опал и винт

Основни характеристики:

Емайлирано сребро с проба 925
Камък от опал
Родиево покритие
Закопчаване с винт

Произведено в EU

Описание:

Потопете се в магията на морето с тези изискани сребърни обеци “Охлюв”. Вдъхновени от подводния свят и неговата уникална красота, тези обеци са изработени с внимание към детайлите и елегантността.

Изработени от висококачествено сребро, тези обеци предлагат изящна комбинация от минимализъм и стил. В центъра на всяка обеца е инкрустиран естествен опал, който кара светлината да играе с неговите прекрасни цветове, предизвиквайки усещане за вълшебство и тайнственост.

Формата на обеците е уникална – винтовидни, създавайки впечатление за естествено движение и грация. Изисканите детайли на охлюва придават допълнителен чар на този вълнуващ дизайн.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews