Дамски сребърен пръстен с опал

32.00лв.

Семпла елегантност с Happy Market – дамски сребърен пръстен, впечатляващ с уникален опал и изящни детайли. Ръчно изработен шедьовър, съчетаващ традиция и модерност, този пръстен е идеалният акцент за всяка жена с изтънчен вкус. Позволете на този блестящ пръстен да отрази вашата индивидуалност и усъвършенстван вкус. Пазарувайте сега, за да притежавате едно бижу, което не само впечатлява с визията си, но и носи със себе си богатство от символика и стил

Изчистване

Описание

Дамски сребърен пръстен с опал

Основни характеристики:

Емайлирано сребро с проба 925
Камък от син опал
Родиево покритие
Размери:
размер 52 / вътрешен диаметър 16,5мм
размер 54 / вътрешен диаметър 17,2мм
размер 56 / вътрешен диаметър 17,8мм
размер 58 / вътрешен диаметър 18,4мм
размер 60 / вътрешен диаметър 19,1мм

Произведено в EU

Описание:

Запознайте се с елегантния свят на бижутата с този дамски сребърен пръстен от Happy Market, обогатен с блестящ опал и изискани детайли. Ръчно изработен с изключително внимание към детайлите, този пръстен представлява вълшебното съчетание на класически дизайн и съвременна елегантност. Опалът, който доминира в центъра, придава на бижуто загадъчна светлина, като изискано допълва изчистения сребърен корпус. Носете го с гордост, като добавите изтънчен акцент към вашия стил – този пръстен е уникален символ на женственост и стил.

Допълнителна информация

Размер

, , , ,

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Как да измерим пръста за да определим размера на пръстена?

Това може да стане много лесно. Вземете парче връв или тънка хартиена лента. Завийте около пръста, на който ще носите пръстена. Използвайте молив за да отбележите точката на припокриване, оформяща завършена окръжност. Измерете дължината от началото до точката с линийка в мм. Така Вие определяте обиколката на пръстена и вече може да изберете Вашият размер. Добра идея е да измервате пръста си в края на деня, когато пръстите са с най-голямата си обиколка. Не мерете, когато пръстите са студени, защото това не е обичайното им състояние и пръстена ще Ви бъде малък.