Сребърна гривна “Три кръга” с цирконий

36.00лв.

Сребърната гривна “Три кръга” с цирконии е стилно и елегантно бижу, което привлича вниманието със своята изчистена красота и сияйност. Гривната представлява три сребърни кръга, които са изящно украсени с блестящи цирконии.

Дизайнът на гривната е изключително модерен и в същото време универсален, подходящ както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. Структурата на “Три кръга” придава на бижуто изключителна гъвкавост и лекота, като същевременно му придава и изтънченост.

Циркониите, които украсяват гривната, добавят допълнителен блясък и сияние, като придават завършеност на визията. Те създават ефект на деликатен блясък при всяко движение и правят гривната неустоим акцент към всяка визия.

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3A-SC535-3Q Категории: , Етикети: , Марка

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Цирконий: камъни, сияещи с блясък, подчертавайки изящния дизайн и добавяйки елегантност. Използвани са висококачествени цирконии, които пречупват светлината и придават неповторим блясък.
Три кръгли висулки: символ на съвършенство, вечност и безкрайност, майсторски изработени от висококачествено сребро и украсени с камъни.
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяка китка

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Сребърна висулка “Костенурка с опалови камъни”

    39.00лв.
  • Малки сребърни обеци “Сърце” с опал, алнглийско закопчаване

    39.00лв.
  • Фото рамка със Сребро 925 с релефен контур, 9 х 13см

    42.50лв.
  • Сребърна гривна “Дървото на живота и Окото на Назар”,светлосиньо

    39.00лв.
  • Палитра сенки за очи, 8 цвята, К. Тарабанко

    30.51лв.
  • Сребърен пръстен с опал

    50.00лв.

Свързани продукти