Хидратиращ и защитен крем за лице BLUE SHIELD

0 от 5

52.00лв.

Хидратиращ и защитен крем за лице , който укрепва кожната бариера и създава защитен филм срещу синя радиация през целия ден.

Описание

Хидратираща бомба!

BLUE SHIELD™ е 24-часов крем, който моментално удвоява влагата, повишава еластичността и подобрява външния вид на фините линии и бръчките. В същото време, той укрепва кожната бариера и създава защитен слой срещу синя радиация през целия ден.

Хидратиращият крем BLUE SHIELD™ действа като витамин на повърхността на кожата, тъй като комплексът от церамиди засилва възстановяването и защитата на кожата от външни фактори. С мощни съставки – пептиди, аминокиселини, церамиди, скуален и хиалуронови киселини – той възстановява устойчивостта, дълбоко хидратира и помага на кожата да задържа влагата си.
Защо трябва да укрепите бариерата на кожата?
Бариерата на кожата е от съществено значение за защитата срещу външни агресори, включително замърсяване и други стресови фактори. Освен това тя поддържа хидратацията в кожата. Създаването на по-здрава бариера е фундаментално и BLUE SHIELD™ е формулиран по такъв начин, които ще подпомогне на кожата да посрещне своите нужди.
Защо трябва да се предпазваме от синя радиация?
Достъпните за учените изследвания показват, че продължителното излагане на синя светлина е свързано с появата на преждевременно стареене/фотостареене, оксидативен стрес и създаването на микро-възпаления, тъй като ефектът на сината радиация засяга структурата и функцията на клетките. BLUE SHIELD™ създава защитен филм от полизахариди върху кожата, който укрепва защитата на кожата срещу вредите от синята светлина.
Напреднала Формула с Целенасочени Активни Съставки
ЦЕРАМИДИ : ключови за поддържането на влагата и целостта на кожната бариета. Комбинация от скуален, церамиди, фосфолипиди и фитостероли.
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА:  хидратира кожата и може да повиши до 1000 пъти собственото си тегло във вода, увеличавайки еластичността на кожата. Намалява фините линии и бръчките.
POLLUSTOP™ ПОЛИЗАХАРИДИ:  3-слоен защитен щит срещу синя радиация от електронни устройства (UV – синя светлина, атмосферно и домашно замърсяване). Увеличава жизнеспособността на клетките и намалява възпалението, причинено от UV лъчите.
СКУАЛЕН : предотвратява загубата на влага, възстановява еластичността и стегнатостта на кожата, защитава кожата от околната среда и външните фактори.
Подходящ за: дехидратирана кожа с нужда от дълбока хидратация.
Резултати: кожата става по-еластична, свежа и стегната.

96,7% Натурални Съставки
Без Феноксиетанол
Без Парабени | Силикони | Парафини

*Дерматологично тестван състав
*Подходящ за всички типове кожа с лека текстура

Допълнителна информация

Тегло: 0.175 кг

Опаковка: 50 мл

MPN: 00333

Производител: Натурална козметика Bee Factor

Състав: Вода, Пентилен Гликол, Сквален, Неопентил Гликол Дихептаноат, Масло от Сладък Бадем, Цетеарил Оливейт, Глицерин, Глицерил Стареат Цитрат, Коко-Каприлат, Масло от Олус, Сорбитан Оливейт, Пчелен Восък, Масло от Карите, Бензил Алкохол, Парфюм, Масло от Маслина, Водоразтворима Фосфатидилхолин, Натриев Стеароил Глутамат, Каприлиц/Каприл Триглицерид, Полиакрилат Кросполимер-11, Водоразтворимо Растително Масло, Ксантанова Гума, Натриев Хиалуронат, Каприлил Гликол, Канделила Восък, 1,2-Хексанедиол, Натриев Глюконат, Дехидроуксусна Киселина, Лимонена Киселина, Биосахаридна Гума-4, Т-Бутил Алкохол, Натриев Хлорид, Церамид Np, Токоферол, Ci 42090, Натриев Сулфат.

НАПРЕДНАЛА ФОРМУЛА

Напреднала Формула с Целенасочени Активни Съставки

КЕРАМИДЕН КОМПЛЕКС
Основен ключ за поддържането на влагата и целостта на кожната бариера. Това е уникална комбинация от необходими липиди, като сквален, церамиди, фосфолипиди и фитостероли, постигайки защита срещу замърсяванията от околната среда, UV лъчите, микроорганизмите и алергените.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Хиалуроновата киселина е изключително хигроскопичен анионен полизахарид и може да се достигне до 1000 пъти собствената си тегло във вода. Хидратира кожата, повишава нейната еластичност и намалява фините линии и бръчките.

ПОЛИЗАХАРИДИ / Защитен Филм
Благодарение на своята способност да създава щит, той действа срещу 3-те видове замърсявания, които кожата ни изпитва – атмосферни, УВ – синя светлина и домашни. Така значително увеличава жизнеността на клетките и ограничава възпаленията, причинени от ултравиолетовите лъчи.

СКВАЛЕН :предотвратява загубата на влага, възстановява еластичността и стегнатостта на кожата, защитава кожата от външната среда и външните фактори.

96,7% Натурални Съставки
Без Феноксиетанол
Без Парабени | Силикони | Парафини

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Натиснете дозиращата помпа 1 път, за да освободите препоръчителната доза за лицето и 1-2 пъти за врат и деколте.
Нанасяйте 1-2 пъти на ден върху чиста и суха кожа, като масажирате леко.

 

ТИП КОЖА

Подходящ за: обезводнена кожа с нужда от дълбока хидратация и липса на влага.
Резултати: кожата става по-еластична, свежа и стегната.

*Лек крем с лека текстура.
*Подходящ за всички типове кожа.
*Дерматологично тестван състав.

0/5 (0 Reviews)
  • Подаръчна кутия Vanilla Passion

    36.00лв.
  • Рициново масло-100мл

    9.00лв.
  • Подаръчна кутия Citrus Heaven

    36.00лв.
  • Лак за нокти 436

    5.30лв.
  • Сребърна висулка „Розово Мече“

    62.00лв.
  • Сребърна гривна регулеруема гривна с бели цирконии

    85.00лв.

Свързани продукти