Детски часовник за момиче Пеперуди светлорозов

0 от 5

54.60лв.

SKU: 12110 Категории: , , Етикет: Марка

Описание

Основни характеристики

Водоустойчив детски часовник
Силиконова каишка
1 година гаранция
Произведено EU

Описание

Открийте невероятната комбинация от стил и практичност с нашия детски водоустойчив часовник за момичета – Детски часовник за момиче Пеперуди в нежно розово. Изберете най-доброто за вашето момиче с този изчистен, но вълнуващ аксесоар, който е перфектен за ежедневието и активните игри.
Нашата серия от детски часовници предлага най-доброто съчетание от качество, комфорт и модерен дизайн. Изработен с внимание към детайлите, този водоустойчив часовник е идеалният избор за момичета, които обичат да се забавляват и да изразяват своя стил.
С нежния си и вълнуващ дизайн с пеперуди на розов цвят, този часовник не само ще покаже времето, но и ще допълни визията на вашето момиче с нотка на игривост и женственост. Благодарение на водоустойчивата му функционалност, той е перфектният аксесоар за всички активности на открито, като игра в парка или плуване в басейна.
Не пропускайте възможността да зарадвате вашето момиче с този стилен и практичен часовник. Поръчайте сега Детския часовник за момиче Пеперуди в нежно розово и нека вашето дете изживее своята приказна история с всеки миг.

0/5 (0 Reviews)
  • Лак за нокти 567

    5.30лв.
  • Детски часовник за момче Тирове син

    54.60лв.
  • Детски часовник за момиче Еднорози розов

    54.60лв.
  • Подаръчна кутия Flower Blossom

    32.40лв.
  • Сребърна висулка „Сърце, дървото на живота и овален зелен цирконий“

    62.00лв.
  • Подаръчна кутия Citrus Heaven

    32.40лв.

Свързани продукти