Позлатен сребърен пръстен “Любов”

21.00лв.

Този изискан позлатен сребърен пръстен с кубичен цирконий е истински символ на вечна любов, блясък и елегантност. Изработен от сребро 925 проба и позлатен с жълто злато, той съчетава в себе си красота, лукс и емоция. Нежното сърце, инкрустирано с бляскав кубичен цирконий, е символ на вечна любов, страст и отдаденост. Блясъкът на златото и деликатният дизайн на пръстена го правят идеален за всяка жена, която търси елегантно и емоционално бижу

SKU: PS-PRINCES-3ZK-RG157-3 Категории: , Етикети: , Марка
Изчистване

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Позлата: елегантен акцент, добавящ нотка лукс и блясък. Позлатяването е нанесено с внимание към детайла, за да осигури равномерно покритие и трайност.
Цирконий: камъни, сияещи с блясък, подчертавайки изящния дизайн и добавяйки елегантност. Използвани са висококачествени цирконии, които пречупват светлината и придават неповторим блясък.
Елегантен и семпъл дизайн с декорация сърце с цирконии
Подходящ за всякакви поводи

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Размер

, , , ,

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Как да измерим пръста за да определим размера на пръстена?

Това може да стане много лесно. Вземете парче връв или тънка хартиена лента. Завийте около пръста, на който ще носите пръстена. Използвайте молив за да отбележите точката на припокриване, оформяща завършена окръжност. Измерете дължината от началото до точката с линийка в мм. Така Вие определяте обиколката на пръстена и вече може да изберете Вашият размер. Добра идея е да измервате пръста си в края на деня, когато пръстите са с най-голямата си обиколка. Не мерете, когато пръстите са студени, защото това не е обичайното им състояние и пръстена ще Ви бъде малък.

  • Сатенено червило 208

    6.50лв.
  • Сребърен комплект с рамка за снимка и икона за момче,9х13см

    104.50лв.
  • Изящна позлатена сребърна гривна с бляскав кръг от циркони

    43.00лв.
  • Палитра сенки за очи (6 цвята) No 6004

    39.51лв.
  • Детски подаръчен комплект за момче Албум + Кутии за първите неща на бебето

    104.50лв.
  • Детска икона на Спасителя Исус в сребро

    29.50лв.

Свързани продукти