Изчистена позлатена сребърна гривна “Дървото на живота”

36.00лв.

Семпла и нежна гривна с изчистен дизайн от сребро и позлата от жълто злато. Моделът е със златно дърво на живота в центъра на бижу. Този модел на гривна е изключително красиво и символично бижу, което съчетава естетиката на среброто с топлината и блясъка на позлатата от жълто злато. Изчистеният дизайн придава на гривната елегантност и сдържаност, докато златното дърво на живота в центъра й е символ на растеж, живот и изобилие.

Позлатената от жълто злато част на гривната добавя допълнително очарование и топлина към бижуто. Златното дърво на живота е символ, който се свързва със здраве, процъфтяване и вътрешно равновесие, като прави гривната не само естетично привлекателна, но и със силен духовен заряд.

Тази гривна е идеална както за ежедневно носене, така и за специални поводи. Тя може да бъде носена самостоятелно или в комбинация с други бижута, за да се постигне желаният стил и ефект. Съчетанието на сребро и злато придава на гривната универсалност и възможност за комбиниране с различни облекла и аксесоари.

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3ZK-BR165-3 Категории: , Етикет: Марка

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Позлата: елегантен акцент, добавящ нотка лукс и блясък. Позлатяването е нанесено с внимание към детайла, за да осигури равномерно покритие и трайност.
Висулка: елегантно изображение на “Дървото на живота”, символ на плодородие, мъдрост, сила, вечност, връзка между земята и небето, цикличност на живота, с изчистен дизайн и гладка повърхност без камъни.
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяка китка.

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Сребърна цветна икона с бяла рамка на Пресвета Богородица “Милостива (Кикска, Кикотиса)”, 20×26см

    154.20лв.
  • Сребърен пръстен “Пеперуда” с опал

    37.00лв.
  • Двойна позлатена гривна “Сърце” с опал

    44.00лв.
  • Детска сребърна гривна с кристални камъни Розов еднорог

    62.00лв.
  • Ексфолиращ антицелулитен масажен сапун

    16.20лв.
  • Течно матово червило, цвят “TABIYA”, К. Тарабанко

    21.50лв.

Свързани продукти