Позлатена сребърна гривна “Три кръга” с цирконий

52.00лв.

Позлатената сребърна гривна с три кръга, разположени един до друг и обсипани с циркониеви камъчета, е изключително красиво и изящно бижу, което ще допълни всяка визия със своя блясък и елегантност.

Дизайнът на гривната е уникален и модерен, като комбинира класическата форма на кръга със съвременната естетика на циркониите. Позлатеният финиш добавя топлина и благородство към бижуто, като му придава допълнителна изтънченост.

Циркониите, които обсипват кръговете, придават на гривната деликатен блясък и светлина, която привлича вниманието и прави бижуто неустоим акцент. Техният блясък се разиграва във всякакви светлинни условия, като придава още по-голямо очарование на гривната.

Тази гривна е подходящ аксесоар както за ежедневно носене, така и за специални поводи като рождени дни, сватби или вечерни излизания. Тя е идеален подарък за любим човек или за себе си, който ще бъде оценен за своята красота и изисканост.

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3A-BR595-3 Категории: , Етикети: , Марка

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Позлата: елегантен акцент, добавящ нотка лукс и блясък. Позлатяването е нанесено с внимание към детайла, за да осигури равномерно покритие и трайност.
Цирконий: камъни, сияещи с блясък, подчертавайки изящния дизайн и добавяйки елегантност. Използвани са висококачествени цирконии, които пречупват светлината и придават неповторим блясък.
3 Кръгли висулки: символ на съвършенство, вечност и безкрайност, майсторски изработени от висококачествено сребро и украсени с камъни
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяка китка

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Дълготрайно течно матово червило 132

    10.90лв.
  • Сребърна икона с цял обков от сребро Ангел Господен, 6.5×9см

    26.10лв.
  • Сребърна висулка “Котенце “Мяу”

    55.80лв.
  • Сребърна икона с цял обков от сребро и позлата Ангел Господен, 114.5см

    36.80лв.
  • Двойна позлатена гривна с диск Фестос и опал

    31.00лв.

Свързани продукти