Сребърно колие “Дървото на живота” с цирконий

49.00лв.

Елегантното сребърно колие “Дървото на живота” е прецизно изработено от висококачествено сребро проба 925. Висулката му е в кръгла форма с внимателно поставено в нея Дървото на живота и има красиво инкрустирани искрящи циркониеви камъни листата и стеблото му. Родиевото му покритие гарантира дълготраен блясък и защита от потъмняване и надраскване. Това сребърно колие е перфектния аксесоар за всеки повод, независимо дали се обличате официално или просто искате да добавите изтънченост и блясък към Вашата ежедневна визия. То ще подчертае деколтето Ви и със сигурност ще привлече вниманието на всички около Вас! Подарете на специален човек и гледайте как сияе от радост!

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3ZK-KD160-1 Категории: , , Етикети: , Марка

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Висулка: елегантно изображение на “Дървото на живота”, символ на плодородие, мъдрост, сила, вечност, връзка между земята и небето, и цикличност на живота.
Цирконий: бляскави камъчета, ограждащи висулката, подчертавайки изящния дизайн и добавяйки елегантност.
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяко деколте.

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Сребърна икона Св.Богородица Гиатрица(Изцелителка), 10×12.5см

    52.80лв.
  • Q компактен руж No 480

    14.60лв.
  • Детска рамка за момче със Сребро 925 и декорация конче,13 х 18 см

    87.50лв.
  • Елегантно сребърно колие с маслинова клонка и опал

    85.00лв.
  • Сребърна икона с цял обков от сребро Богородица Остробрамска, 6.5×9см

    26.10лв.

Свързани продукти