Позлатено сребърно колие сърце с дървото на живота и цирконий

43.00лв.

Представяме ви едно изискано дамско сребърно колие, което съчетава два от най-мощните символи – дървото на живота и сърцето, облечени в жълто злато, което придава още повече блясък и изтънченост на бижуто.

Медальонът е във формата на сърце, в което е изобразено дърво на живота. Този символ е декориран с нежни извивки и богата украса от позлатени клони и листа, които придават на колието изключителна красота и символичност. Покритието от жълто злато допълнително подчертава елегантността и красотата на бижуто. Потопете се в сиянието на това изящно колие, съчетаващо елегантност, символика на вечна любов, плодородие, мъдрост, бляскава красота и хармонично съчетание на сребро и жълто злато.

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3A-KD600-3 Категории: , , Етикети: , Марка

Описание

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Жълто злато: благороден метал, символ на лукс, блясък и величие. Позлатяването е нанесено с внимание към детайла, за да осигури равномерно покритие и трайност.
Медальон: елегантно съчетание от две форми – сърце, символ на вечна любов, и дървото на живота, символ на плодородие, мъдрост, сила, вечност и връзка между земята и небето.
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяко деколте.

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Масло за тяло VANILLA PASSION, с аромат на сладка ванилия

    21.80лв.
  • Сребърни обеци на винт “Сърце” с перли и цирконии

    29.00лв.
  • Сребърна висулка “Любов и мотоциклет с цветни камъни”

    62.00лв.
  • Сребърни висящи малки обеци с опал и два меандъра

    70.00лв.
  • Сатенено червило 206

    6.50лв.

Свързани продукти