Позлатено сребърно колие с кръгла висулка с цирконий

36.00лв.

Изискано и стилно сребърно колие с кръгла висулка, което е покрито със златно покритие, което му придава блясък и елегантност. Висулката е изработена от висококачествено сребро и е украсена с блестящи цирконии, които допринасят за неговата изисканост. Дизайнът на висулката е класически, красиво изрязан и подчертава изяществото на носещата я дама.

Това колие е перфектният аксесоар за всеки повод – бижуто, което ще добави блясък и стил към вашия тоалет. Независимо дали го носите за специален повод или за ежедневно украсяване, това колие ще впечатли с изискаността си.Това е не само елегантно бижу, но и израз на индивидуалност и стил. С това позлатено сребърно колие с кръгла висулка с цирконий ще бъдете в центъра на вниманието със своя неповторим блясък и изисканост.

Наличие: 100 налични SKU: PS-PRINCES-3A-KD616-3 Категории: , , Етикети: , Марка

Описание

Изработено от:

Сребро: благороден метал, пленяващ със своята красота и устойчивост. Използвано е сребро с проба 925, гарантиращо качество и дълготрайност.
Позлата: елегантен акцент, добавящ нотка лукс и блясък. Позлатяването е нанесено с внимание към детайла, за да осигури равномерно покритие и трайност.
Цирконий: камъни, сияещи с блясък, подчертавайки изящния дизайн и добавяйки елегантност. Използвани са висококачествени цирконии, които пречупват светлината и придават неповторим блясък.
Кръгла висулка: символ на съвършенство, вечност и безкрайност, майсторски изработена от позлатено сребро и цирконий.
Верижка: здрава и елегантна, изработена от сребро, с регулируема дължина за комфорт през целия ден. Дължината на верижката може да се регулира, за да пасне идеално на всяко деколте.

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
  • Комплект сребърни фото рамки с релефен дизайн 2 бр.,13х18 и 9х13см

    102.50лв.
  • Молив за устни “Копринена линия” No PD 26

    9.50лв.
  • Позлатен сребърен пръстен с кръгъл кубичен син цирконий

    56.00лв.
  • Сребърна висулка “Късмет”

    62.00лв.
  • Елегантен дамски сребърен пръстен с опал

    45.00лв.
  • Сребърен пръстен с 3 камъка от опал

    24.00лв.

Свързани продукти